A Janssen Advocacy Center Küldetése

A Janssen Advocacy Center Küldetése

A Janssen-nél meggyőződésünk, hogy a fenntartható egészségügyi környezet létrehozása valamennyi érdekelt fél közös felelőssége.
A betegeknek, az egészségügyi szakembereknek, a döntéshozóknak, az egészségbiztosítóknak és a gyógyszeriparnak szorosan együtt kell működniük annak érdekében, hogy az egészségügyi rendszerünk a legjobb terápiás eredményeket biztosíthassa.
Elismerjük és üdvözöljük azt a tényt, hogy az állampolgárok aktív szerepet vállalnak, biztosítva ezzel, hogy a betegek véleményét meghallgatják, megértik és figyelembe veszik.
Felelősségteljes partnerként szeretnénk támogatni a betegszervezeteket és a betegek képviselőit abban, hogy minél hozzáértőbb és tájékozottabb felekké váljanak.
A JanssenWithMe/Advocacy Center létrehozása azon a meggyőződésen alapul, hogy az ismeretek átadása, a tudás segítheti társadalmunkat a jobb eredmények elérésében. Az Advocacy Center tartalmát a betegszervezeteknek, a betegek képviselőinek szánjuk, elismerve hozzáértésüket és tapasztalatukat. Reméljük, hogy segítséget nyújthat a jelenlegi és jövőbeli betegszervezetek számára a betegek igényeinek, szükségleteinek szakértő képviseletéhez.
Rendkívül inspirálónak tartjuk a betegszervezetek elkötelezettségét, és továbbra is támogatni fogjuk a betegeket a betegszervezetek munkájának támogatásán keresztül.

EM-114065
Lezárási dátum: 2022.11.11.